Etusivu » Äänituotanto » Äänituotanto videoon

Laadukkaasti toteutettu ja kuvallista tarinaa hyvin tukeva äänituotanto on puolet koko videotuotannon aiheuttamasta elämyksestä – oli kyseessä sitten TV-mainos, yritysvideo, esittelyvideo tai animaatio. Tästä johtuen Dimedialla on panostettu paljon äänituotantoon.

Teemme koko äänituotannon suunnittelusta masterointiin kaikkiin videotuotantoihimme:

äänimaailman suunnittelu

lokaatiossa äänitetyt repliikit

lokaatiossa äänitetyt efektit

lokaatiossa äänitetyt tausta-ambienssit

musiikin sävellys, sovitus ja miksaus

spiikkaajan valinta ja spiikkien äänitys

lisä- ja foley-ääniefektien toteutus

kokonaisuuden miksaus ja masterointi

Äänituotanto on väärä paikka säästää

Huonolla tai kokonaisuuteen sopimattomalla äänituotannolla voidaan pilata muuten laadukas videotuotanto. Vaikka video kertoisi yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi tarinan juuri oikealla tavalla ja vaikka se olisi miten laadukkaasti tahansa tehty, jos musiikki ei istu kokonaisuuteen, ääniefektit eivät tue tarinaa ja spiikki on tunkkainen, koko videon tehokkuus kärsii huomattavasti.

Lisäksi varsinkin TV-mainonnassa ääniraidan viimeistely vaikuttaa suuresti siihen miten mainos erottuu muiden TV-mainosten joukosta.

Äänituotannot kaikkiin videotuotantoihimme

TV-MAINOKSET JA MAINOSVIDEOT

Televisioon, sosiaaliseen mediaan tai myynnin käyttöön

Mainosvideo on useasti potentiaalisen asiakkaan ensimmäinen kontakti tuotteeseen tai palveluun. Mainosvideo vaikuttaa tunteisiin, luo mielikuvia ja herättää kiinnostusta.

YRITYSVIDEOT

Kuvattu tuotanto, animaatio tai näiden yhdistelmä

Yritysvideo kertoo yrityksesi tarinan ja saa yleisösi oivaltamaan miksi olette olemassa ja mitä teette. Tehokas viestinnän väline sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

ESITTELYVIDEOT

Kuvattu tai animoitu, tuotteen tai pavelun esittelyyn

Esittelyvideo näyttää miten tuotteesi tai palvelusi helpottaa katsojan elämää tai tekee siitä mukavampaa. Hyvä esittelyvideo aiheuttaa katsojassaan halun ostaa.

ANIMAATIOT

Yrityksen, palvelun tai tuotteen esittelyyn

Viestin kertominen ytimekkäästi, pelkistetysti ja selkeästi lyhyessä ajassa on 2D-animaation vahvuus. Animaatiossa voidaan pienellä budjetilla havainnollistaa monimutkaisiakin asioita.

3D-ANIMAATIOT

Hollywood-tasoisesti tai ihan maanläheisesti

Monipuolisuus ja rajattomat mahdollisuudet ovat 3D-animaation ylivoimaisia vahvuuksia. Käyttökohteita on rajattomasti hahmoanimaatiosta kokonaisten ympäristöjen visualisointiin.