Etusivu » Äänituotanto » Musiikkituotanto

Musiikkituotanto

Vakuuttava musiikkituotanto nostaa TV-mainoksen vaikuttavuuden uudelle tasolle, huomiota herättävä ja humoristinen musiikki voi erottaa radiomainonnan massasta tai menevä musiikki voi olla hyvä startti yritystapahtumalle.

Toisaalta musiikki voi olla myös taustalla oleva tunnelmanrakentaja – tai vaikkapa puhelinvaihteen odotusmusiikki – näistä kaikista meillä on kokemusta.

Äänilogot ja jinglet

Brändinrakentamisen osalta äänituotannossa musiikki on erittäin tärkeässä roolissa. Erottuva ja mieleen jäävä mainosbiisi voi olla joskus se ainoa asia, jonka katsoja muistaa esimerkiksi TV-mainoksesta.

Olemme toteuttaneet 20 vuoden aikana useita äänilogoja monilla eri tekniikoilla. Voimme suunnitella ja toteuttaa pelkästään muutaman nuotin äänilogon tai säveltää, sovittaa, sanoittaa ja äänittää kokonaisen lauletun mainosbiisin. Myös ne ärsyttävät ja korvamadoiksi pesiytyvät rallatukset ja lauletut jinglet ovat meidän ydinosaamistamme.

Jätä yhteystietosi

- otamme sinuun yhteyttä!

Suunnitellaan ja toteutetaan brändisi kuuloinen musiikkituotanto, jota voit vapaasti käyttää kaikissa mediavälineissä, miten suurella levikillä tahansa ja niin kauan kuin haluat.

Tai toteutetaan musiikki vaikkapa odotusaulan tunnelmanluojaksi tai puhelinvaihteen odotusmusiikiksi.