Etusivu » Äänituotanto » Radiomainos

Onnistunut radiomainonta koostuu radion ominaispiirteiden tuntemisesta, kekseliäästä käsikirjoituksesta sekä taitavasta ohjauksesta ja tuotannosta.

Suomalaiset kuuntelevat radiota päivittäin yli kolme tuntia. Radiomainos tavoittaa kohderyhmäsi useita kertoja päivässä.

Radiomainonta on ainutlaatuinen tapa viestittää.  Radio on tehokas, monipuolinen mainosväline, eikä siinä ole kuvaa rajoittamassa kuuntelijan mielikuvituksen vapaata virtaa.

Radiomainostuotannot konseptista julkaisuun

radiomainoksen ideointi *)

käsikirjoitus ja tekstit *)

*) Idea ja tekstit voivat tulla myös valmiina asiakkaalta tai mainostoimistolta

musiikin sävellys, sovitus ja miksaus

spiikkaajan/spiikkaajien valinta ja spiikkien äänitys

ääniefektien toteutus

miksaus ja masterointi

toimitus valitun median trafiikkiin

Radiomainosten tuotantoa varten Dimedialla on oma erillinen äänistudio tarkkaamoineen ja äänitystiloineen. Musiikit teemme kaikkiin radiomainoksiin pääsääntöisesti kokonaan itse. Spiikkiääniksi tallistamme löytyy edullisia ja laadukkaita in-house -spiikkaajia. Tai mikäli tarve vaatii, voimme valjastaa käyttöön Suomen eturivin ääninäyttelijät ja julkkikset.

Jätä yhteystietosi

- otamme sinuun yhteyttä!

Onko sinulla jo idea miten ja kenelle haluaisit kertoa yrityksestänne, tuotteestanne tai palvelustanne? Keskustelisimme kanssasi mielellämme ideastasi ja laatisimme lopullisen käsikirjoituksen sekä valloittaisimme yleisösi.

Mikäli sinulla ei ole vielä ajatusta miten voisit hyödyntää radiomainostuotantoa, voimme auttaa sinua jo konseptointivaiheessa. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.