Etusivu » Kuvapalvelut » Valokuvaus

Myös valokuvauspalvelut ovat osana Dimedian tuotantoa. Olemme kuvanneet niin ihmisiä, tapahtumia, tuotantotiloja kuin tuotteita. Ottamiamme kuvia on käytetty printtimainonnassa, kuvastoissa, nettisivuilla, TV-mainoksissa ja esittelyvideoissa.

Valokuvausta varten Dimedialla on järjestelmäkamera- sekä salamavalokalusto. Kuvausstudiomme soveltuu erinomaisesti myös valokuvaukseen. Studiossamme on kuvattu mm. henkilöitä, vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä, teollisuuden komponentteja ja elintarvikkeita.

Voimme tehdä valokuvakusen myös videotuotannon yhteydessä.

Ottamiamme valokuvia voidaan käyttää myös videotuotannoissamme

TV-MAINOKSET JA MAINOSVIDEOT

Televisioon, sosiaaliseen mediaan tai myynnin käyttöön

Mainosvideo on useasti potentiaalisen asiakkaan ensimmäinen kontakti tuotteeseen tai palveluun. Mainosvideo vaikuttaa tunteisiin, luo mielikuvia ja herättää kiinnostusta.

YRITYSVIDEOT

Kuvattu tuotanto, animaatio tai näiden yhdistelmä

Yritysvideo kertoo yrityksesi tarinan ja saa yleisösi oivaltamaan miksi olette olemassa ja mitä teette. Tehokas viestinnän väline sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

ESITTELYVIDEOT

Kuvattu tai animoitu, tuotteen tai pavelun esittelyyn

Esittelyvideo näyttää miten tuotteesi tai palvelusi helpottaa katsojan elämää tai tekee siitä mukavampaa. Hyvä esittelyvideo aiheuttaa katsojassaan halun ostaa.

Kuvankäsittely + 3D-osaamisemme = rajattomat mahdollisuudet

Kuvankäsittelymme yhdistettynä 3D-osaamiseemme antaa rajattomat mahdollisuudet lopulliselle kuvatoteutukselle. Kuvatut tuotteet tai henkilöt voidaan sijoittaa täysin kuvitteelliseen ympäristöön tai kuvattu ympäristö voidaan muokata vaikka fantasiamaailmaksi.

Jätä yhteystietosi

- otamme sinuun yhteyttä!

Keskustellaan kuvaustarpeestasi ja järjestetään kuvaukset joko studiollamme, teidän tiloissanne tai missä tahansa lokaatiossa.

Käsittelemme otetut kuvat huolella ja viimeistelemme ne käyttötarkoituksen mukaisesti. Valmiita kuvia voit vapaasti käyttää kaikissa mediavälineissä, miten suurella levikillä tahansa ja niin kauan kuin haluat (ellei kuvattavana ole esim. malli, joka asettaa käyttörajoituksia).