Etusivu » Kuvapalvelut » 3D-kuvat

Tuotekuvista saadaan usein laadukkaampia ja täysin aidon näköisiä 3D-mallintamalla tuotteet ja tekemällä 3D-malleista digitaalisesti kuvat. 3D-tuotannolla tuotekuviin saadaan juuri haluttuihin kohtiin heijastukset, valot ja kiillot – eivätkä ei-halutut heijastukset, roskat tai sormenjäljet koskaan ole ongelma.

3D-tuotekuvia voidaan tehdä täysin kliinisiin studioympäristöihin, tyhjyyteen, tai sijoitettuna 3D-mallinnettuun täysin aidon näköiseen ympäristöön.

3D-kuvatuotanto on myös ainoa järkevä vaihtoehto siinä vaiheessa, kun tuotetta ollaan vasta suunnittelemassa tai tuotteelle ollaan tekemässä uutta tuotepakkausta ja siitä haluttaisiin jo tehdä vaikka nettibanneri.

Toteuttamiamme 3D-kuvia voidaan käyttää myös videotuotannoissamme

TV-MAINOKSET JA MAINOSVIDEOT

Televisioon, sosiaaliseen mediaan tai myynnin käyttöön

Mainosvideo on useasti potentiaalisen asiakkaan ensimmäinen kontakti tuotteeseen tai palveluun. Mainosvideo vaikuttaa tunteisiin, luo mielikuvia ja herättää kiinnostusta.

YRITYSVIDEOT

Kuvattu tuotanto, animaatio tai näiden yhdistelmä

Yritysvideo kertoo yrityksesi tarinan ja saa yleisösi oivaltamaan miksi olette olemassa ja mitä teette. Tehokas viestinnän väline sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

ESITTELYVIDEOT

Kuvattu tai animoitu, tuotteen tai pavelun esittelyyn

Esittelyvideo näyttää miten tuotteesi tai palvelusi helpottaa katsojan elämää tai tekee siitä mukavampaa. Hyvä esittelyvideo aiheuttaa katsojassaan halun ostaa.

Visualisointia ja hahmottamista

Tuotteiden 3D-mallinnuksen ja kuvatuotannon lisäksi 3D-kuvia voidaan hyödyntää arkkitehtien suunnittelemien rakennusten ja rakenteiden visualisoinnissa, tuotantotilojen mallintamisessa tai abstraktien käsitteiden hahmottamisessa.

3D-kuvat toimivat myös nettibannereissa ja printissä

3D-kuvatuotannossa saadaan perinteisestä paikallaan olevasta kuvasta kaikki irti. 3D-kuvat vievät printtimainonnan ja displaymainonnan täysin uudelle tasolle.

Jätä yhteystietosi

- otamme sinuun yhteyttä!

Onko sinulla uusi tuote kehitteillä, pakkaus uudistumassa tai onko yritykselläsi idea tai konsepti, jota ei voi perinteisin menetelmin kuvata?

Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella, niin suunnitellaan ja toteutetaan tarvittavat 3D-kuvat. Valmiita kuvia voit vapaasti käyttää kaikissa mediavälineissä, miten suurella levikillä tahansa ja niin kauan kuin haluat.