VIDEOTUOTANTO ON KANNATTAVA INVESTOINTI

Videot ovat paljon tehokkaampia viestinnän ja mainonnan muotoja kuin esimerkiksi pelkät https://norgepiller.com/ stillkuvat tai teksti. Jo minuutin mittainen video kertoo yhtä paljon, kuin 1,8 miljoonaa sanaa. Videon sanoma ymmärretään ja muistetaan paremmin sekä sen pariin palataan todennäköisemmin. Videon avulla haluttujen mielikuvien luominen ja asioiden yksinkertaistaminen on helpompaa ja sanoman tavoittavuus paranee huomattavasti.

Toimiva video lisää myyntiä, parantaa kilpailukykyä sekä tekee yrityksen, tuotteen tai brändin tunnetuksi ja halutuksi. Tai sitten se havainnollistaa muuten vaikeasti viestittäviä asioita selkeästi, mielenkiintoisesti ja mieliinpainuvasti.

Hyvä video maksaa itsensä aina takaisin oli sitten kyseessä välittömästi myyntiä lisäävä TV-mainos, brändiä pitkällä tähtäimellä rakentava yritysvideo tai netissä tuotteen etuja havainnollistava esittelyvideo.

 

VIDEOTUOTANNON LAATUUN KANNATTAA PANOSTAA

TV-mainonnassa tuotannon laatuun panostaminen on ollut jo pitkään monelle itsestään selvää, mutta myös pelkästään nettilevitykseen tehtyjen videoiden taso paranee jatkuvasti.

Videoiden käyttö markkinoinnissa ja viestinnässä on lisääntynyt räjähdysmäisesti – ja lisääntyy yhä. Noin 90% kaikesta nettiliikenteestä on videoita tai liittyy jotenkin videoon. Videoiden määrä netissä ja sosiaalisen median kanavissa on valtava. Näin ollen kilpailijoista erottuminen on jatkuvasti vaikeampaa.

Laadukas audiovisuaalinen toteutus erottuu massasta, herättää mielenkiinnon sekä antaa uskottavan ja luotettavan mielikuvan. Hyvä tarina puolestaan koukuttaa, puhuttelee, vaikuttaa ja jää mieleen. Verkossa laadukas ja hyvä video katsotaan todennäköisimmin alusta loppuun. Jos video on huonosti tehty tai tylsä, se ohitetaan lähes poikkeuksetta. Laadukas ja oikein tehty video saattaa parhaimmillaan muuttua viraalivideoksi, joka leviää katsojalta toiselle.

96%

96% kuluttajista pitää tuotevideoita hyödyllisinä ostopäätöstä tehtäessä

65%

65% johtajista on käynyt myyjän sivuilla katsottuaan videon

90%

90% kaikesta internetliikenteestä koostuu videomateriaalista

0
%

Videota sisältäviä julkaisuja linkitetään lähes 300% useammin

0

Minuutin video vastaa arvoltaan 1,8 miljoonaa sanaa

0

YouTubessa on yli 3 miljardia klikkausta päivittäin

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään

Oli tarpeesi sitten lisätä myyntiä, kasvattaa tunnettuutta tai opastaa tuotteiden tai palveluiden käyttöä – suunnittelemme ja toteutamme tuotannon, joka aiheuttaa toimintaa, saavuttaa tavoitteet ja yllättää positiivisesti.

Dimedia ei ole pelkästään tavallinen tuotantoyhtiö. Dimediaan on kuulunut yli kymmenen vuoden ajan kiinteänä liiketoiminnan osana myös mainostoimisto. Nykyisellään emme enää myy mainostoimistopalveluita, vaan keskitymme 100% videotuotantoon, äänituotantoon ja animaatioihin.

Mainostoimistotaustamme kuitenkin takaa sen, että me ymmärrämme koko markkinointiviestinnän ja viestinnän laajan kentän. Me haluamme olla mukana jo mainonnan ja viestinnän suunnitteluvaiheessa… me haluamme olla mukana tekemässä asiakkaidemme menestystä konseptista ideaan ja suunnittelusta toteutukseen.

Miksi sinun kannattaa tilata videotuotanto Dimedialta?

KAIKKI VIDEOTUOTANTOPALVELUT DIMEDIALTA

Teemme videotuotantoa kaikkiin sähköisiin medioihin. Tuotantotekniikoina käytämme kuvattua videokuvaa, animaatioita ja 3D-animaatioita täydennettynä kokonaisuuteen sopivalla ja vaikuttavuutta lisäävällä äänituotannolla.

 

KUVAUSTEN OSALTA SAAT KAUTTAMME KAIKKI PERINTEISET JA NYKYAIKAISET KUVAUSPALVELUT:

  • videokuvaus elokuvatasoisella 4K-kamerakalustolla
  • 360-videot ja panoraamavideot
  • VR-videot
  • ilmakuvaukset: kopterikuvaus tai pienemmällä dronella tehty ilmakuvaus
  • vedenalaiset kuvaukset
  • toimintakuvaukset (kulkuvälineisiin, varusteisiin, jne. kiinnitetyillä kameroilla)
  • hidastukset ja nopeutukset (äärimmäinen super slow-motion tai time lapse)

Videotuotannon palvelumme

TV-MAINOKSET JA MAINOSVIDEOT

Televisioon, sosiaaliseen mediaan tai myynnin käyttöön

Mainosvideo on useasti potentiaalisen asiakkaan ensimmäinen kontakti tuotteeseen tai palveluun. Mainosvideo vaikuttaa tunteisiin, luo mielikuvia ja herättää kiinnostusta.

YRITYSVIDEOT

Kuvattu tuotanto, animaatio tai näiden yhdistelmä

Yritysvideo kertoo yrityksesi tarinan ja saa yleisösi oivaltamaan miksi olette olemassa ja mitä teette. Tehokas viestinnän väline sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

ESITTELYVIDEOT

Kuvattu tai animoitu, tuotteen tai pavelun esittelyyn

Esittelyvideo näyttää miten tuotteesi tai palvelusi helpottaa katsojan elämää tai tekee siitä mukavampaa. Hyvä esittelyvideo aiheuttaa katsojassaan halun ostaa.

ANIMAATIOT

Yrityksen, palvelun tai tuotteen esittelyyn

Viestin kertominen ytimekkäästi, pelkistetysti ja selkeästi lyhyessä ajassa on 2D-animaation vahvuus. Animaatiossa voidaan pienellä budjetilla havainnollistaa monimutkaisiakin asioita.

3D-ANIMAATIOT

Hollywood-tasoisesti tai ihan maanläheisesti

Monipuolisuus ja rajattomat mahdollisuudet ovat 3D-animaation ylivoimaisia vahvuuksia. Käyttökohteita on rajattomasti hahmoanimaatiosta kokonaisten ympäristöjen visualisointiin.

Jätä yhteystietosi

- otamme sinuun yhteyttä!

Onko sinulla jo idea miten ja kenelle haluaisit kertoa yrityksestänne, tuotteestanne tai palvelustanne? Keskustelisimme kanssasi mielellämme ideastasi ja laatisimme lopullisen käsikirjoituksen sekä valloittaisimme yleisösi.

Mikäli sinulla ei ole vielä ajatusta miten voisit hyödyntää videotuotantoa, voimme auttaa sinua jo konseptointivaiheessa. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.