Etusivu » Videotuotanto » 3D-animaatio

3D-animaatioilla voidaan luoda yliluonnollisen luonnollisia asioita ja herättää ideat henkiin… tai toteuttaa tuotevideo tuotteesta, jota ei vielä edes ole olemassa. Tai sen avulla voidaan tehdä kuvatusta videosta todellisuutta parempi.

Meillä ei ole 3D-animaatioissa mielikuvituskaan rajana

Monipuolisuus ja rajattomat mahdollisuudet ovat 3D-animaation ylivoimaisia vahvuuksia. Käyttökohteita on rajattomasti aina logoanimaatioista kokonaisten ympäristöjen visualisointiin ja konseptien viestintään. Visuaalinen kerronta voi olla äärimmäisen realistista tai erittäin abstraktia.

3D-animaatioiden hyödyntämisessä on rajana vain mielikuvitus – ja sitä ei meiltä onneksi puutu!

3D-animaation käyttökohteita

TV-MAINOKSET JA MAINOSVIDEOT

Televisioon, sosiaaliseen mediaan tai myynnin käyttöön

Mainosvideo on useasti potentiaalisen asiakkaan ensimmäinen kontakti tuotteeseen tai palveluun. Mainosvideo vaikuttaa tunteisiin, luo mielikuvia ja herättää kiinnostusta.

YRITYSVIDEOT

Kuvattu tuotanto, animaatio tai näiden yhdistelmä

Yritysvideo kertoo yrityksesi tarinan ja saa yleisösi oivaltamaan miksi olette olemassa ja mitä teette. Tehokas viestinnän väline sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

ESITTELYVIDEOT

Kuvattu tai animoitu, tuotteen tai pavelun esittelyyn

Esittelyvideo näyttää miten tuotteesi tai palvelusi helpottaa katsojan elämää tai tekee siitä mukavampaa. Hyvä esittelyvideo aiheuttaa katsojassaan halun ostaa.

 

3D-animaatio yhdistettynä kuvattuun videoon vie tuotannon uudelle tasolle

3D-animaatiota voidaan käyttää myös kuvattujen videoiden jälkituotannossa. Videoon voidaan lisätä aitoja ympäristöön sopivia objekteja, jotka tekevät lopputuloksesta vaikuttavamman. Toisaalta videoon voidaan lisätä täysin epärealistisia objekteja tai hahmoja – tai kääntää koko homma päälaelleen ja viedä kuvattu näyttelijä kokonaan 3D:nä tehtyyn ympäristöön.

 

3D-hahmo ihastuttaa ja tekee brändistäsi inhimillisemmän

Brändinrakennuksessa 3D-animointia voidaan hyödyntää luomalla yritykselle oma 3D-hahmo, joka erottuu ja jää mieleen. Tällaiseen virtuaalihahmoon on katsojan helppo ihastua ja se tekee brändistä inhimillisemmän.

Havainnollistaminen ja visualisointi

Jos suunnitteilla on uusi tuote, 3D-animaatio on paras tapa tehdä kustannustehokkaasti aidon näköistä videota tuotteesta. Tuotteen pyörittely, värin vaihtaminen, halkaisukuvat ja osiin pilkkominen on mahdollista helpoiten 3D-animaatiolla. Myös erilaisten prosessien tai laitteiden toiminnan havainnollistamiseen 3D-animaatio on monesti kustannustehokkain ratkaisu.

Jätä yhteystietosi

- otamme sinuun yhteyttä!

Haluatko aidosti erottuvaa viestintää, onko sinulla tarve kertoa konseptista, jota ei vielä ole tai haluatko muuten vain räjäyttää kohderyhmiesi tajunnan?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin tehdään haaveistasi totta.