Etusivu » Videotuotanto » Animaatio

Viestin kertominen selkeästi lyhyessä ajassa on 2D-animaation vahvuus. Animaatiossa voidaan pienellä budjetilla havainnollistaa monimutkaisiakin asioita.

2D-animaatio on tehokas viestinnän muoto netissä, televisiossa, tapaamisissa tai tapahtumissa.

Animaatio on kustannustehokas tapa viestiä

Animaatiovideon päivitettävyys, muokattavuus ja muunneltavuus alentavat videotuotannon kokonaiskustannusta merkittävästi. Jo kerran tehdyn animaation muokkaaminen on huomattavasti edullisempaa kuin järjestää uudet kuvaukset.

Animaation käyttökohteita

TV-MAINOKSET JA MAINOSVIDEOT

Televisioon, sosiaaliseen mediaan tai myynnin käyttöön

Mainosvideo on useasti potentiaalisen asiakkaan ensimmäinen kontakti tuotteeseen tai palveluun. Mainosvideo vaikuttaa tunteisiin, luo mielikuvia ja herättää kiinnostusta.

YRITYSVIDEOT

Kuvattu tuotanto, animaatio tai näiden yhdistelmä

Yritysvideo kertoo yrityksesi tarinan ja saa yleisösi oivaltamaan miksi olette olemassa ja mitä teette. Tehokas viestinnän väline sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

ESITTELYVIDEOT

Kuvattu tai animoitu, tuotteen tai pavelun esittelyyn

Esittelyvideo näyttää miten tuotteesi tai palvelusi helpottaa katsojan elämää tai tekee siitä mukavampaa. Hyvä esittelyvideo aiheuttaa katsojassaan halun ostaa.

Täysin brändisi näköinen

Kokonaan 2D-animaationa tehdyllä videolla pystytään rakentamaan erittäin tehokkaasti brändimielikuvaa – animaation visuaalinen ilme voidaan toteuttaa täysin yhteneväksi yrityksen tai brändin muun graafisen ilmeen kanssa.

 

Infografiikasta hahmoanimaatioon ja TV-mainoksesta yritysvideoon

Toteutusten laajuus voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Animaatiolla voidaan toteuttaa mielenkiintoisempi vaihtoehto tylsälle PowerPoint-esitykselle tai rakentaa kokonainen yritysvideo maisemointeineen ja hahmoineen.

Jätä yhteystietosi

- otamme sinuun yhteyttä!

Haluatko saada yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi brändin eloon kustannustehokkaasti, kertoa tarinasi ytimekkäästi ja erottua positiivisesti kilpailijoistasi?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin luodaan brändisi näköinen animaatio.