Etusivu » Videotuotanto » Mainosvideo

Videomarkkinointi on tällä hetkellä yksi kasvavimmista markkinoinnin muodoista.

Laadukkaasti toteutettu videomarkkinointi on erittäin tehokas tarinankerronnan muoto, joka herättää katsojassaan enemmän tunteita, kuin esimerkiksi pelkkä printtimainos tai kuva sosiaalisessa mediassa.

Mainosvideon toteutustapoja

kuvattu tuotanto

animaatio

3D-animaatio

edellisten yhdistelmä

TV-mainos

Tekee brändisi tunnetuksi
Markkinointivälineenä TV-mainonta on yhä tutkitusti tehokkain – Googlen, YouTuben, Facebookin, Instagramin ja muun nettimainonnan kasvusta huolimatta. Tunnettuuden lisäämisessä, brändinrakentamisessa sekä tuotelanseerauksissa TV-mainonta on ylivoimaisen tehokasta.

Televisiomainonta herättää tunteita ja se muistetaan. Television vahvuutena on sen kyky vaikuttaa tunteisiin ja luoda mielikuvia. Televisio voi tehdä brändisi tunnetuksi lyhyessäkin ajassa, ja se on tehokas media herättämään kiinnostusta.

Mainosvideo

Nettiin tai myynnin käyttöön
Mainosvideossa tuote tai palvelu myy itse itsensä. Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, yksi minuutti videota vastaa 1,8 miljoonaa sanaa.

Mainosvideo netissä on useasti potentiaalisen asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen, tuotteeseen tai palveluun. Laadukkaasti toteutetulla ja hyvin suunnitellulla videolla rakennat tehokkaasti brändiäsi, erotut kilpailijoistasi ja herätät kiinnostuksen tuotteeseesi tai palveluusi.

Sopivia mediavälineitä

televisio

netti-TV

YouTube, Vimeo

sosiaalinen media

yrityksen omat nettisivut

Yleisimpiä käyttötarkoituksia

tuotteen tai palvelun lanseeraus

tunnettuuden lisääminen ja brändinrakennus

taktinen kampanja- ja hintamainonta

Jätä yhteystietosi

- otamme sinuun yhteyttä!

Suunnitellaan yrityksellesi TV-mainos tai markkinointivideo, joka lisää yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi tunnettuutta, vahvistaa brändimielikuvaa ja tavoittaa uutta yleisöä.