ÄÄNITUOTANTO

Radiomainos ja äänituotanto

Laadukasta radiomainos- ja äänituotantoa yli 20 vuoden kokemuksella

Dimedialla on oma erillinen äänistudio tarkkaamoineen ja äänitystiloineen. Musiikit teemme kaikkiin videotuotantoihin ja radiomainoksiin pääsääntöisesti kokonaan itse. Spiikkiääniksi tallistamme löytyy edullisia ja laadukkaita in-house -spiikkaajia. Tai mikäli tarve vaatii, voimme valjastaa käyttöön Suomen eturivin ääninäyttelijät ja julkkikset.

Radiomainos, Spotify- ja muu striimausmainonta

Onnistunut ääni- ja radiomainonta koostuu valitun median ominaispiirteiden tuntemisesta, kekseliäästä käsikirjoituksesta sekä taitavasta ohjauksesta ja tuotannosta.

Suomalaiset kuuntelevat radiota päivittäin yli kolme tuntia. Radiomainos tavoittaa kohderyhmäsi useita kertoja päivässä.

Radiomainonta on ainutlaatuinen tapa viestittää.  Radio on tehokas, monipuolinen mainosväline, eikä siinä ole kuvaa rajoittamassa kuuntelijan mielikuvituksen vapaata virtaa.

Äänilogot, jinglet ja audio branding

Brändinrakentamisen osalta äänituotannossa musiikki on erittäin tärkeässä roolissa. Erottuva ja mieleen jäävä mainosbiisi voi olla joskus se ainoa asia, jonka katsoja muistaa esimerkiksi TV-mainoksesta.

Olemme toteuttaneet 20 vuoden aikana useita äänilogoja monilla eri tekniikoilla. Voimme suunnitella ja toteuttaa pelkästään muutaman nuotin äänilogon tai säveltää, sovittaa, sanoittaa ja äänittää kokonaisen lauletun mainosbiisin. Myös ne ärsyttävät ja korvamadoiksi pesiytyvät rallatukset ja lauletut jinglet ovat meidän ydinosaamistamme.

Tarjoamme myös kokonaisvaltaisia audio branding -ratkaisuja tai voimme toteuttaa yksittäisiä toteutuksia, kuten vaikkapa äänimaailmaa odotusaulan tunnelmanluojaksi tai musiikkia puhelinvaihteen odotusmusiikiksi.

Työnäytteitämme radiomainoksista

Katso lisää referenssejämme