VIDEOTUOTANTO

Videotuotanto

Videotuotanto on kannattava investointi

Videot ja animaatiot ovat paljon tehokkaampia viestinnän ja mainonnan muotoja kuin esimerkiksi pelkät stillkuvat tai teksti. Jo minuutin mittainen video kertoo yhtä paljon, kuin 1,8 miljoonaa sanaa. Videon sanoma ymmärretään ja muistetaan paremmin sekä sen pariin palataan todennäköisemmin. Videon avulla haluttujen mielikuvien luominen ja asioiden yksinkertaistaminen on helpompaa ja sanoman tavoittavuus paranee huomattavasti.

Video tai animaatio lisää myyntiä, parantaa kilpailukykyä sekä tekee yrityksen, tuotteen tai brändin tunnetuksi ja halutuksi. Tai sitten se havainnollistaa muuten vaikeasti viestittäviä asioita selkeästi, mielenkiintoisesti ja mieliinpainuvasti.

Hyvä videotuotanto maksaa itsensä aina takaisin oli sitten kyseessä välittömästi myyntiä lisäävä TV-mainos, brändiä pitkällä tähtäimellä rakentava yritysvideo tai netissä tuotteen etuja havainnollistava esittelyvideo.

Videotuotannon laatuun kannattaa panostaa

Videoiden käyttö markkinoinnissa ja viestinnässä on lisääntynyt räjähdysmäisesti – ja lisääntyy yhä. Noin 90% kaikesta nettiliikenteestä on videoita tai liittyy jotenkin videoon. Videoiden määrä netissä ja sosiaalisen median kanavissa on valtava. Näin ollen kilpailijoista erottuminen on jatkuvasti vaikeampaa.

Laadukas audiovisuaalinen toteutus erottuu massasta, herättää mielenkiinnon sekä antaa uskottavan ja luotettavan mielikuvan. Hyvä tarina puolestaan koukuttaa, puhuttelee, vaikuttaa ja jää mieleen. Verkossa laadukas ja hyvä video tai animaatio katsotaan todennäköisimmin alusta loppuun. Jos toteutus on huonosti tehty tai tylsä, se ohitetaan lähes poikkeuksetta.

5 syytä

Miksi videotuotanto Dimedialta?

Miksi videotuotanto Dimedialta?

Haluamme auttaa sinua menestymään

Oli tarpeesi sitten lisätä myyntiä, kasvattaa tunnettuutta tai opastaa tuotteiden tai palveluiden käyttöä – suunnittelemme ja toteutamme tuotannon, joka aiheuttaa toimintaa, saavuttaa tavoitteet ja yllättää positiivisesti.

Dimedia ei ole pelkästään perinteinen tuotantoyhtiö. Dimediaan on kuulunut yli kymmenen vuoden ajan kiinteänä liiketoiminnan osana myös mainostoimisto. Nykyisellään emme enää myy mainostoimistopalveluita, vaan keskitymme 100% videotuotantoon, äänituotantoon ja animaatioihin.

Mainostoimistotaustamme kuitenkin takaa sen, että me ymmärrämme koko markkinointiviestinnän ja viestinnän laajan kentän. Me haluamme olla mukana jo mainonnan ja viestinnän suunnitteluvaiheessa… me haluamme olla mukana tekemässä asiakkaidemme menestystä konseptista ideaan ja suunnittelusta toteutukseen.

Videotuotannon palvelumme:

Kaikki videotuotantopalvelut Dimedialta

Teemme videotuotantoa kaikkiin sähköisiin medioihin. Tuotantotekniikoina käytämme kuvattua videokuvaa, animaatioita ja 3D-animaatioita täydennettynä kokonaisuuteen sopivalla ja vaikuttavuutta lisäävällä äänituotannolla.

Valittavanasi on kaikki animoidut videotuotannot, kuten:

Kuvattujen videotuotantojen osalta saat kauttamme kaikki perinteiset ja nykyaikaiset kuvauspalvelut:

Työnäytteitämme videotuotannoista

mainosvideo
kuvattu + 3D-animaatio
MOTONET - 4 spotin sarja
"Millainen on sinun Motonet?"
yritysvideo
kuvattu
3D-animaatio
BROMAN GROUP
Yritysesittely
esittelyvideo
3D-animaatio
LILLBACKA / FINN-POWER
FP120/FP140 Crimping Machine
esittelyvideo
kuvattu
MAKU
Kitchen Life
viestintävideo
animaatio
ELENIA
‍‍
"Elämää sähköistämässä"
mainosvideo
3D-animaatio
MOTONET
F1 Yhteistyötunnisteet
mainosvideo
kuvattu
KIVILÄHDE
"Kivet elämäsi hetkiin"
mainosvideo
kuvattu
METSÄHALLITUS / ERÄLUVAT
"Luvan kanssa et jää ilman"
mainosvideo
kuvattu
OSTOSRAHA
"Lainaa harkittuihin hankintoihin"
Katso lisää referenssejämme