ESITTELYVIDEO

Yritysvideo ja esittelyvideo

Hyvin tehty yritysvideo tai esittelyvideo herättää mielenkiinnon

Hyvä yritysvideo tai esittelyvideo kertoo kiinnostavasti ja ytimekkäästi miksi katsojan pitäisi kiinnostua yrityksestäsi, tuotteestasi tai palvelustasi. Se kertoo miten tuotteesi tai palvelusi helpottaa katsojan elämää – tai tekee siitä mukavampaa.

Yritysvideon sekä palvelu- tai tuote-esittelyvideon laatuun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Brändimielikuvan ja laatumielikuvan rakentamisen lisäksi hyvin suunniteltu käsikirjoitus ja laadukkaasti tehty toteutus takaavat, että videotuotanto herättää mielenkiinnon ja tuo tuloksia.

Kiinnostavaa ja laadukasta yritysvideota tai esittelyvideota jaetaan myös mielellään sosiaalisessa mediassa. Kotikutoiselta näyttävää esittelyvideota ei kukaan kehtaa jakaa, vaikka yritys, tuote tai palvelu olisi kuinka hyvä.

Kiinnostava tarina ja laadukas toteutus ovat menestyksekkään yritysvideon edellytykset

Yritysvideo on itse asiassa lyhytelokuva yrityksestäsi. Tuskin kukaan pitää elokuvaa hyvänä, jos tarina on huono – samoin hyvä yritysvideo perustuu mielenkiintoiseen tarinaan. Yritysvideon tarinoita voi syntyä yrityksen historiasta, innovaatioista, tuotteista, palveluista, henkilökunnasta tai nykyisistä asiakkaista.

Hyvän tarinan ja käsikirjoituksen lisäksi jo suunnitteluvaiheessa kannattaa ottaa huomioon miten video erottuu massasta. Laatuun panostaminen erottuvuustekijänä kannattaa niin suunnittelu- kuin tuotantovaiheessakin. Kotitekoiselta näyttävät yritysvideot eivät enää erotu massasta tai saavuta asetettuja tavoitteita.

Esittelyvideoita teollisuuden ja teknologian tarpeisiin

Laitteiden, prosessien ja teknisten tuotteiden toiminnan ja ominaisuuksien havainnollistaminen sekä esittely on usein paras tehdä 3D-animaatiolla. Laitteiden tai tuotteiden esittelyssä täysin digitaalisella toteutuksella saavutetaan huippulaatuinen visuaalinen lopputulos, jossa heijastukset ja kiillot ovat juuri halutuissa yksityiskohdissa. 3D-animaatio mahdollistaa myös muutoin mahdottomat kuvakulmat, läpileikkaukset ja kamera-ajot.


Dimedian 3D-suunnittelijoiden ja animaattoreiden laaja-alainen kokemus sekä tekninen ammattitaito mahdollistaa, että ymmärrämme asiakkaidemme tuotteiden, laitteiden ja prosessien toiminnan usein jo esimerkiksi pelkkää kyseisen kohteen 3D CAD -mallia tutkimalla. Tämä säästää huomattavasti aikaa ja kustannuksia, kun asiakkaan ei tarvitse perinpohjaisesti opastaa jokaisen yksityiskohdan toimintaa.
Esittelyvideoita teollisuudelle

Yritysvideo tai esittelyvideo voidaan tehdä millä tahansa tekniikalla:

(Tai vaikka kaikkien yhdistelmänä)

3D-ANIMAATIO

Yritysvideo tai esittelyvideo aidolta näyttävänä fotorealistisena 3D-animaationa tai tyyliteltynä visualisointina.
Lue lisää
3D-animoitu yritysvideo

ANIMAATIO

2D-animoiduilla graafisilla elementeillä, hahmoilla, tai elävöitetyillä stillkuvilla toteutettu yritysvideo tai esittelyvideo.
Lue lisää
Animoitu yritysvideo

KUVATTU VIDEO

Kuvattu yritysvideo tai esittelyvideo kertoo yrityksesi tai tuotteesi tarinan vaikuttavasti ja jää mieleen.
Lue lisää
Kuvattu yritysvideo

Työnäytteitämme esittelyvideoista ja yritysvideoista

esittelyvideo
3D-animaatio
MOVENTAS
Exceed Evo+ Wind gearbox of the future
esittelyvideo
3D-animaatio
LILLBACKA / FINN-POWER
FP120/FP140 Crimping Machine
esittelyvideo
3D-animaatio
RUUKKI
SafeGrip - "Safety without compromise"
esittelyvideo
animaatio
HSL - Helsingin seudun liikenne
JOLA-kalustonhallinta
esittelyvideo
kuvattu
MAKU
Kitchen Life
esittelyvideo
3D-animaatio
TAIFIN GLASS MACHINERY
‍‍
SGBFi Bending Furnace
esittelyvideo
3D-animaatio
TAMPEREEN SÄHKÖLAITOS
‍‍
Lähijäähdytys
esittelyvideo
3D-animaatio
PIRISTEEL
‍‍‍‍
SupraFlow
esittelyvideo
animaatio
FINNPARK
"Kaupungin sydämessä"
Katso lisää referenssejämme