MIKSI DIMEDIA?

Tuotantoyhtiö Dimedia

Tuotantoyhtiö Dimedia

Dimedia Oy on vuonna 1997 perustettu 3D-animaatioita, animaatioita ja videoita tekevä tuotantoyhtiö.

Jotta voimme tarjota parasta mahdollista 3D-animaatiota ja animaatiota, seuraamme alan kehitystä lähes päivittäin sekä investoimme jatkuvasti laitteisiin ja ohjelmistoihin. 3D-animaatioiden renderöinnissä käytämme uusinta ja nopeinta mahdollista nestejäähdytettyä GPU-teknologiaa.

Kuvattuja tuotantoja varten Dimedialla on oma green screen -studio, elokuvatasoinen kamerakalusto sekä useita erittäin tehokkaita editointiasemia. Äänituotantoa varten Dimedialla on oma erillinen äänistudio äänitystiloineen ja tarkkaamoineen.

Animaatioiden, videotuotannon ja äänituotannon laadun takaamiseksi on tärkeää, että tilat, kalusto ja laitteet ylittävät tietyt laatustandardit. Ajoittain kaluston, laitteiden ja studiotilojen merkitystä korostetaan liikaakin. Joskus tahtoo unohtua se tärkein, nimittäin ammattitaitoinen, näkemyksellinen, ahkera ja luova porukka… Kaluston ja studioiden lisäksi Dimedialta löytyy onneksi tämä jälkimmäinenkin.

5 syytä valita Dimedia yhteistyökumppaniksi

Syy numero 1: Asiakastyytyväisyys

Videotuotanto Dimedialta

"Erinomainen tekninen osaaminen ja hinta-laatusuhde."

Kimmo Kiili, Markkinointijohtaja / Motonet
Näytä koko arvostelu...

Dimedialla on erinomainen tekninen osaaminen ja hinta-laatusuhde.

Saamme Dimedialta laadukasta tuotantoa ja asiointi heidän kanssaan on aina vaivatonta ja suoraviivaista. Lisäksi erilaisten luovien ideoiden pallottelu on helppoa ja hedelmällistä.

Toimitusvarmuus on todella hyvällä tasolla. Tuotannot valmistuvat aina sovituissa aikarajoissa ja joustavasti - onpa heidän venymiskykyäkin joskus tullut testattua.

Dimedia on mutkaton ja luotettava kumppani kaikkiin liikkuvan kuvan ratkaisuihin nettiklipeistä TV-mainoksiin. Suosittelen ja teemme varmasti jatkossakin yhteistyötä.

"Lopputulos saa ihon kananlihalle."

Markus Kihlström, Myyntijohtaja / Lillbacka Powerco Oy
Näytä koko arvostelu...

Dimedian kanssa yhteistyö on alusta asti sujunut loistavasti. Dimedia pääsi sisälle tuotteisiimme ja ajatusmaailmaamme todella nopeasti ja käsikirjoitusten teko on ollut helppoa ja hauskaa. Jokainen projekti on ollut Dimedian puolelta sovitussa budjetissa ja aikataulussa.

Dimedialla on taito luoda videoita, joissa yksityiskohdat tulevat upeasti esille ja musiikki tukee kokonaisuutta täydellisesti.

Silloin on onnistuttu täydellisesti kun lopputulos saa ihon kananlihalle vielä tänäkin päivänä videota katsellessa.

Videon tuottajia löytyy älytön määrä, mutta silloin kun tarvitaan ammattilaisia niin Dimedia on ratkaisu.

"Dimedialla ymmärretään asiakasta."

Jaakko Piri, Markkinointijohtaja & Vesa-Matti Noponen, Myyntipäällikkö / Piristeel
Näytä koko arvostelu...

Jälki on timanttia ja ratkaisut oivaltavia.

Jokaisessa projektissamme lopputulos on ylittänyt odotukset ja toteutukset todella laadukkaita. Myös äänimaailma on ollut joka kerralla onnistunut. Tekninen osaaminen meidän mielestämme erittäin hyvä. Käsikirjoitusvaiheessa onkin ollut asioita, joita olemme itse epäilleet ja miettineet, että miten saisi toteutettua järkevästi videon kannalta. Dimedialla on kuitenkin ollut aina visuaalisesti näyttävä ja toimiva ratkaisu, jota tarvittaessa hiottu timantiksi.

Leikkisästi olemmekin pariin kertaan sanoneet, että Dimedia eli DimanttiMedia, koska jälki on ollut timanttia.

Käsikirjoituspalaverin jälkeen Dimedialla on ymmärretty heti ”Piskon luonne”, sekä sen mitä ja miten haluamme tuoda videolla esille. Pienet humoristiset yksityiskohdatkin on osattu tuoda hyvin esille. Kuitenkin niin, että fokus pysyy pääviestissä. Aina on myös jotain yllättävää ja oivaltavaa ollut videoissa.

Dimedian puolesta budjetti ja aikataulu on aina pitänyt. Mahdolliset aikataulun venymiset projektin eri vaiheissa on ollut vain meidän kiireistä kiinni. Dimedian suuntaan ei moitittavaa. Hyvin on muistuteltukin, jos on ollut haastetta saada projekti pysymään aikataulussa.Asioiminen on ollut alusta lähtien todella luontevaa ja helppoa. Ennen valmista videota korjaukset, lisäykset ja muutokset on tehty todella nopeasti ja laadukkaasti. Tässä on korostunut nimenomaan se, että Dimedialla on ymmärretty asiakasta.

"Dimedia täytti odotukseni."

Antti Vuorela, Erikoistutkija / Helsingin seudun liikenne
Näytä koko arvostelu...

Dimedia teki laadukasta työtä. Aikataulu ja budjetti pitivät.

Arvostan erikoistutkijana tarinan kertomista selkeästi ja loogisesti. Vastaavasti Umba-yhtyeen johtaja arvostan suuresti luovuutta ja viihdyttävää otetta. Dimedia täytti odotukseni.

Tuloksellisuus

Tuloksellinen videotuotanto alkaa sisällöstä – hyvästä ja harkitusta käsikirjoituksesta, jota suunniteltaessa on otettu huomioon videon tai animaation kohderyhmä. Valmiin tuotannon on puhuteltava kohderyhmää ja aiheutettava toimintaa.

Vaikuttavan sisällön, luovien ratkaisuiden ja näyttävien toteutusten taustalla meillä on aina tavoitteiden saavuttaminen.

Laatu

Videotuotantoihin käytetään rahaa jatkuvasti aiempaa enemmän. Kotitekoiselta näyttävät 3D-animaatiot, animaatiot tai videot eivät enää erotu massasta eivätkä rakenna positiivista brändimielikuvaa.

Yli 20 vuoden aikana hiottu tuotanto-osaamisemme, kaikkien sähköisten mediavälineiden syvällinen ymmärrys sekä käytössämme oleva uusin teknologia takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Luotettavuus

Huippulaadusta ei ole juurikaan hyötyä, jos tuotantoyhtiö ei pysy aikataulussa tai muuten pidä kiinni sovituista asioista. Jos esimerkiksi TV-mainos ei ehdi ajoissa kanavalle kampanja on epäonnistunut... tai jos yksittäisen tuotteen 3D-animaatio ylittää sovitun budjetin, koko yrityksen markkinointibudjetti saattaa mennä sekaisin.

Pidämme kiinni aina kaikista sovituista asioista ja aikatauluista. Luotettavuus on meille kunnia-asia – ja tämä näkyy myös siinä, että asiakkaamme haluavat pysyä meidän asiakkainamme.

Helppous

Kanssamme on helppoa ja mukavaa tehdä töitä – ymmärrämme, että asiakkaamme eivät ole tämän alan ammattilaisia ja meidän tehtävämme on toimia sekä tuotantoyhtiönä että konsultoivana tahona.

Pyrimme tekemään myös ostopäätöksen tekemisen helpoksi: tarjouksessamme on aina kiinteä euromääräinen hinta – ei siis työmääräarvioita, suuntaa-antavia lukuja tai ikäviä yllätyksiä.

Tuotantohintamme sisältävät ajaltaan ja levikiltään rajoittamattoman käyttöoikeuden. Tuotantojamme voidaan käyttää vapaasti missä tahansa mediavälineessä paikallisesti, valtakunnallisesti tai maailmanlaajuisesti (poislukien mahdollisten kolmansien osapuolten, kuten näyttelijöiden tai tekijänoikeudellisesti rajoitetun ulkopuolisen materiaalin asettamat rajoitteet).

Asiakkaitamme

Olemme vuosien varrella palvellut satoja asiakkaita. Näiden joukkoon mahtuu pieniä ja suuria, kotimaisia ja kansainvälisiä sekä tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin. Alla muutamia asiakkaistamme eri toimialoilta.